Meer-wonen.nl de woninginrichter

Vloerbedekking is onze expertise, gegarandeerde kwaliteit in advies en uitvoering. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor raamdecoratie en zonwering binnen en buiten. Ook voor uw totale inrichting kunnen wij u adviseren en ondersteunen. Vraag naar de mogelijkheden.

Door het maken van afspraken bij u thuis kunnen wij een goede beoordeling maken van de omstandigheden en advies op maat leveren voor de inrichting van uw woning of werkplek.
Neem telefonisch contact opof mail voor een adviesgesprek op maat.

MEER Wonen & Werken is onderdeel van de AFP Groep die verder bestaat uit AFP Advies en AFP Facilities.

Over Meer wonen

MEER Wonen.nl het nieuwe initiatief voor inrichting van jouw kamer, appartement, woning of werkplek.
Voor velen is het inrichten een crime, waar koop ik de juiste vloer voor de scherpste prijs.

  • Hoe zit het met de zonwering, zijn er oplossingen voor mijn probleem en wat is mogelijk binnen mijn budget.
  • Welke gordijnen passen in mijn interieur, wel of geen overgordijnen en hoe creëer ik sfeer met maximale privacy.
  • Ik wil een werkplek thuis creëren welke vloerbedekking, zonwering of bureaustoel past het best.
  • Welke voorzieningen aan de ondervloer zijn nodig en aan welke kwaliteitseisen moet het product voldoen om de juiste keus te kunnen maken.

Neem contact met ons op, wij kunnen je helpen een verantwoorde keus te maken.

Ook de mogelijkheid om zelf de vloerbedekking te leggen bieden wij, kijk in onze webwinkel en maak je keus, en laat je verrassen door de prijs. Op laminaat, PVC vloeren en Tapijt verdien je al snel de BTW terug, 21% korting op factuur.

En natuurlijk kunnen wij jou stoffeerhulp aanbieden, uiteraard ook als je via de webwinkel koopt, of voor het inmeten van bijv. jou kamer, appartement of woning. Per dagdeel te boeken.

Neem daarvoor contact op; een mailtje of telefoon is genoeg voor een afspraak.

Ook als je zelf vloerbedekking elders hebt gekocht, of oude bedekking opnieuw wil laten leggen, zelf je oude gordijnen hebt vermaakt of wilt laten vermaken, neem contact met ons op, mogelijk hebben wij de oplossing voor jouw probleempje.

Wij hebben jarenlange ervaring in het inrichten, beschikken over maximale vak- en productkennis. Maak ook gebruik van onze MEER waarde.

Waarom MEER Wonen & Werken

  • MEER advies op maat
  • MEER ervaring en expertise
  • MEER betrouwbare partners
  • MEER actuele collecties
  • MEER ook voor coating vloeren
  • MEER scherpe offertes

U wilt de MEER waarde ervaren

MEER Wonen & Werken meer dan 35 jaar kennis, ervaring en expertise.

Betreft het een nieuwe inrichting of bent u op zoek naar ideeën om uw interieur een metamorfose te geven. Bij Meer Wonen & Werken bent aan het juiste adres.Wij werken uitsluitend met toonaangevende fabrikanten en leveranciers die garant staan voor kwaliteit, garantie, innovatie en unieke producteigenschappen. U bent verzekerd van de nieuwste ontwikkelingen op productgebied.Onze ervaren stoffeerders zorgen voor de perfecte installatie en afwerking van vloerbedekking, raamdecoratie en zonwering waardoor u verzekerd bent van jarenlang wooncomfort.